ATLIE BRONZ Mitológia Szeretet Szerelmesek megcsókolják Bronz Szobrok Ajándék Villa kandalló berendezése Esküvői Dekoráció

Új

Ft390 639

Bronz szobor, a kovácsolás, a kemény munka, igazi szeretet a teremtő csodálatos műalkotások ügyfeleink számára szerte a világon. Mérjük a sikert elégedett ügyfél, illetve tartós műemlékek, hogy mindannyiunkat túlél. Mint elolvas, online katalógus, reméljük, hogy észre a művészi körű szobrok kínálunk, a kivételes részlet, illetve a minőség látható, a büszkék vagyunk, amit mi hiszünk.

Méret(cm): H36X29X18.5

Ámor már üdvözölték, mint a szerelem jelképe , a legenda szerint volt egy huncut , szárnyas kis test az Isten nyila egyszer illeszteni a szív a fiatal férfiak, mind a nők teszi őket nagyon szeretem. Az ókori görög mitológiában ő a szépség, az Isten Eros Aphrodite 's fia Eros. A Római mitológiában hívott Ámor (Cupido), az anyja, a Vénusz volt . A következő legenda azt mondja, Cupido pedig Lélek halandó lány szerelmi történet . A legenda szerint a király s Királyné volt három gyönyörű lánya , a legfiatalabb Psziché , különösen azért, mert az ő szépsége, híres. A vénusz nagyon féltékeny rá , megparancsolta, hogy Ámor büntetni. De Ámor láttam Psziché mélyen szeretem, hogy ő lesz a felesége. Psziché élő bőséges lakik az Isten háza , de, mert halandó , de még mindig nem látom, Ámor arcát , az volt, hogy nagyon lehangolt. Nagyon féltékeny a két nővér él az Isten háza , hazudtak neki, Ámor egy démon volt , de ő bátorította, hogy kandikál este . Miután a lámpa, amíg meg nem látta az este, Ámor , rájöttem, hogy volt egy jóképű fiú . Miután felébredt, Ámor , a harag el. Paloták, kertek később tűnt el , Psziché találta magát egy férfi fekszik a pusztában.

Psziché úgy nézett ki, a férje tudtán kívül jött a Templomba, a Vénusz . Annak érdekében, hogy elpusztítsa őt, hogy adjon neki az Isten szerelmére rendezett sok nehéz, veszélyes feladat . Az utolsó feladat az, hogy hívja őt egy üres dobozt Proserpine ( Hádész királynő ) , majd hozott egy doboz a szépsége . Az úton , egy hang vezérelt, hogyan kell megszabadulni a halálos fenyegetés , figyelmeztette, hogy letöltése után a dobozt, minden esetben, nem lehet megnyitni . Psziché leküzdeni a különböző nehézségek , de végül elkészült a feladattal. Visszafelé hajtotta a kíváncsiság, hogy ő nyitotta ki a dobozt. Ami bent volt egy szépség, de fene alszik szellem . Megszökött a doboz mellett, hogy a Lélek test, így ő lett a hulla aludni . Ámor talált Psziché merev aludni a földön , megragadta alvó szellem kezd újra a ládákba csomagolt . Ámor megbocsátott neki , Vénusz megbocsátott neki. Ámor volt az ajánlás, hogy az istenek a szerelem megérintette, adott neki egy tál levest, hogy örökké éljen , s lezárt rá, mint egy istennő. Így a Lélek, s Ámor lett végül a férj-feleség .

Címkék: meghívók, esküvői dekoráció, esküvői dekoráció példák, esküvői dekoráció indiában, Olcsó esküvői dekoráció meghívók, Minőségi esküvői dekoráció példák, Kínai esküvői dekoráció indiában Szállítók.

Csomag Méret 45cm x 35cm x 25cm (17.72in x 13.78in x 9.84in)
Csomag Súlya 12.0kg (26.46lb.)
Készülék Típus darab
A téma Az emberek
szín Barna
Regionális Funkció Európa
Anyag bronz
Márka Név ATLIE

Írd meg véleményedet!

ATLIE BRONZ Mitológia Szeretet Szerelmesek megcsókolják Bronz Szobrok Ajándék Villa kandalló berendezése Esküvői Dekoráció

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek