Ingyenes szállítás angol nyelvkönyvek kezét nyomásmérő szivattyú a kéz mozgásának a 2,5 mpa/25 kg vákuum szivattyú a Víz nyomás teszt

Új

Ft13 292

start

vége

Ingyenes szállítás angol nyelvkönyvek kezét nyomásmérő szivattyú a kéz mozgásának a 2,5 mpa/25 kg vákuum szivattyú a Víz nyomás teszt

Bolt bejelentése:

Mindannyian áruk gyári közvetlen értékesítést, szigorú minőség

bizonyosság, kérlek, vegyél árucikk termék fotó JIANHUA védjegye!

Modell száma Származási Hely Nyomás Súly Név Anyag Mértéke a víz szívó / löket Márka NP-S2 kontinensre 25 kg/cm2 2.3 kg a kézi próbapumpa Acél 15ml JIANHUA

Használat:

Kézi tesztelés szivattyú a fő vizsgálati eszköz a mérési nyomás hajó felszerelés, a legmagasabb üzemi nyomás akár 800 kg/cm2.. Belül 0 ~ 800 kg/cm2 bármely szakaszában a megfelelő nyomás, hidrosztatikai vizsgálati, széles körben használt, vegyipar, építőipar, víz, olaj, szén, kohászat, a tudományos rendszer, a hajóépítés, illetve más iparágakban. Különleges vizsgálati nyomás hajók nyomástartó berendezések, csövek, szelepek, gumi szerelvények, valamint egyéb nyomástartó berendezés nyomás alatt van.

A művelet, valamint maintanence:

1.Az összetevőket kell vizsgálni, ha a kapcsolat szoros, vagy nem vizsgálat előtt szivattyú, nyomásmérő normális, vagy nem, ki-vezeték telepítve van, a szivattyú működik, közepes, 5 ~ 50 ° C-os víz emulzió vagy viszkozitás ⊃2; /s az olaj. Betiltja az üledék, valamint az egyéb szennyező anyagok nem tiszta víz.

2. Annak érdekében, hogy javítsák a vizsgálat hatékonyságát, célzott konténerek vagy berendezés, lehet, hogy tele van vízzel először, majd csatlakoztassa a nyomás a szivattyú kimeneti csövet.

3. A folyamat során a vizsgálatot, ha megtalálta a levegő bent,akár nyílt víz szelepet, amíg a levegő jön ki végül.

4.A folyamat során a nyomás, ha bármilyen víz szivárog jelenség, kell abbahagyni a munkát azonnal ellenőrzés, javítás, szigorúan tilos alatt szivárgás továbbra is fokozódik a nyomás.

5. Befejezése után a teszt, hogy lazítsa meg a víz szelep nyomáskülönbség, annak érdekében, hogy ne sérüljenek a nyomásmérő.

6.Nem fut le a víz a szivattyú, ha tedd el, használata után, beszippant egy kis mennyiségű olajat, a korrózió.

KÉP:

Körülbelül kép : a képeket a fajta eredeti termék, képek , grafikai feldolgozás nem történt, tilos másolni, lopni!

Rólunk:

Üzleti Típus:

Gyártó

Fő Termékek:

csővágó,cső hegesztő gép,próbapumpa szerelő szerszámok, stb.

Helyszín:

Zhejiang, Kína (Kontinens)

Alapítás Éve:

2003

Év kezdő exportáló:

2006

Alkalmazottak Száma:

50 - 100 fő

Teljes Éves Értékesített Mennyiség:

US$5 Millió

Fő Piacok:

Kelet-Európa, Dél-Amerika, Nyugat-Európa, Közép-Kelet, Óceánia

Termék Minősítések:

CE,CE TANÚSÍTVÁNY,REGISZTRÁCIÓ

Zhuji Város Diankou Shenghai Elektron Fémek Gyári található, Zhejiang, Kína, ez egy gyártó vállalkozás, a speciális csővezeték eszközök, cső vágó, cső hegesztő gépek, cső fenék hegesztőgépek, vízvezeték csövek, szerelvények, hűtéstechnikai eszközök, valamint egyéb hardver eszközök a speciális gyártási berendezések, technológia.

A terméket sikeresen a hitelesítés az ISO9001: 2000 minőségirányítási rendszer, az éves kimeneti kapacitás az első helyet a hazai ipar, a termékek nagy elosztó piac több mint 80% - a a termékek kivitele Ázsia, Dél-Amerika, Észak-Amerika, Európa, Közel-Kelet, Óceánia, Afrika, hogy kapnak magas dicséri ügyfeleink.

Itt őszintén üdvözöljük a barátok mind itthon, mind külföldön, hogy csatlakozzon hozzánk, majd hozzon létre egy ragyogó jövőt! Készek vagyunk, hogy bekerüljenek üzleti kapcsolatot az egyenlőség elve alapján, valamint a kölcsönös előnyök! Ha bármiben segíthetünk önnek, mi több lesz, mint örülök, hogy így tegyen. Biztosítjuk önöket, a legjobb szolgáltatások mindenkor! Mi kérhetnek halasztást a bizalmat, támogatást!

Címkék: szivattyú, vákuum szivattyú, kezét nyomásmérő szivattyú, Olcsó szivattyú, Kiváló Minőségű porszívó víz szivattyú, Kína kezében nyomásmérő szivattyú Szállítók.

Csomag Méret 31cm x 19cm x 11cm (12.20in x 7.48in x 4.33in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 2.5kg (5.51lb.)
Alkalmazás
Szerkezet Dugattyús Szivattyú
A Standard, vagy a nem Szabványos Normál
Elmélet Dugattyús Szivattyú
Márka Név JIANHUA
Anyag Acél
Származási hely
Kapacitás 5L
Nyomás 25 kg/cm2
Alkalmazás A víz nyomás vizsgálat
Modell Száma JH-S2
Tömeg 2.3kg
Értékelje a víz szívó / löket
Használat Víz
teljesítmény Kéz
Csomag Méret
Üzemanyag kézi
szín Sárga

Írd meg véleményedet!

Ingyenes szállítás angol nyelvkönyvek kezét nyomásmérő szivattyú a kéz mozgásának a 2,5 mpa/25 kg vákuum szivattyú a Víz nyomás teszt

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek