A gyártók, nagykereskedelmi -, vagyon -, illetve önelégült, gyanta, jade , ajándék, dísztárgyak, kézműves utánzat jade káposzta, üzleti ajándékok

Új

Ft22 379

Modellezés:Absztrakt

Csomag:Karton csomagolás

Származási hely:Zhejiang

Nyomtatott LOGÓ:Lehet

E szabadalom források:Nincs

Méret:32 * 13 * 26.5 cm

Támogatás kifizetések:Van

Alapanyag:Mesterséges , egyéb

Pujiang Megyei friends of the Arts & Crafts Gyári található a világ legnagyobb kis áru, nagykereskedelmi város ( Yiwu , Zhejiang ) gyűjteménye termelés, kutatás-fejlesztés, valamint az értékesítés, a privát szektor , most van egy értékesítési bemutatóterem a Yiwu Nemzetközi Kereskedelmi Város ( Yiwu Nemzetközi Kereskedelmi Város, kerület C3-7660 osztály ajándék áruház ) Fő termékek közé gyanta kézműves ( mindenféle utánzatot, jade kézműves, feng shui díszek , esküvői díszek, üzleti ajándékok , haza díszek, réz díszek ) , kő, valamint kézműves ajándékokat, mint a kristály . Miután évekig fejlesztési van egy nagy számú ügyfél kapcsolatok , valamint a bevált, hosszú távú, stabil, együttműködési kapcsolatok számos kiskereskedelmi ügynökök. Mindig hangsúlyozd ki, ugyanazon az áron, mint a cucc , ugyanaz a cucc, komolyan, mint a koncepció a szolgáltatás üzleti minden ügyfél, így képes volt túlélni ezt az összetett, hogy a tenger . Kiváló minőség, alacsony ár a célja, hogy a gyár . Üdv nagykereskedők egész a vásárlás, vagy a minta feldolgozása .

Név: Gazdag sóvárgó

Méretek : 32 * 13 * 26.5 cm

Anyag: műgyanta

Szín: Smaragdzöld

Csomagolás: karton csomagolás

Átfogó, több kameraállás mutatja

"Hiú ábránd" Indiai Szanszkrit szót, a " Ana törvény ." A legkorábbi önelégült, mint ujj alakú markolat vége , hogy megmutassa, hogy a kéz nem tud semmiből önelégült. Ott markolat vége a "szív" alakú , bambusz -, csont -, réz -, jade-termelés. Ha már szerzetes tartja a megjegyzés a szöveget , annak érdekében, hogy felkészítse elfelejtett. Ruyi kezdődött a Wei Jin , kínai Csing-Sheng . Például a kínai Csing-dinasztia , figyelembe véve a neve sóvárgó képviseli jó szerencse, a boldogság, gyere.

Ahogy az ősi művészetet, az hiú ábránd, hogy a Qing-Dinasztia annyira, de vannak ritka Ming-Dinasztia . Kangxi császár, sóvárgó palota lett császár , a Császárné játékszere , a trón mellett , voltak ott, sóvárgó aludt , annak érdekében, hogy a show-sok szerencsét , szeretet . Vannak különféle sóvárgó kategória, nagyon gyönyörű. Ott zománc öntelt, önelégült fa, mozaik , természetes fa sóvárgó , sóvárgó , Ruyi , tömjén sóvárgó stb. Több sóvárgó faragott sárkányok, beágyazott a turmalin, türkiz, drágakövek faragott jade virágok néhányan még mindig sóvárgó , többnyire barack gyümölcs , gomba , denevérek, stb. Az erkölcsi ez a sóvárgó denevér Dover , lakás, hosszú élettartam barack , pirítós a kínai Csing közös minta . A jó szerencse jelképe bútorokkal, gyakran ajándékba barátságos. Ruyi különböző jellemzőit , a legtöbb jól működik, méltó gyűjteménye fajták.

A lakberendezési iparág az elmúlt években, hogy támogassák a " lámpatestet , újra dekoráció ," a népszerű trend , műgyanta termékek, mert a kiváló technológia, termék a tökéletes hangulatot. Minden családnak megvan a maga egyedi varázsa , egyre több ember 's kedvenc , sőt, szerves része a modern lakberendezési dísztárgyak . Azért, mert az olcsó, ünnep, ajándék vált, mindenki 's választás.

Annak érdekében, hogy ne befolyásolja a megjelenése a termék csomagolásán használjuk drága környezeti karton

A termékek a logisztikai folyamat, hogy jobb a biztonsága érdekében a termék a dobozon kívül, a termékek fa megerősítése ( pl. ahol nincs közvetlen hozzáférést biztosít a logisztikai igények átvétele vagy átadása átvétel távoli helyekre javasoljuk, hogy az ügyfelek fa megerősítés Dobozonként fa díj nem kerül felszámolásra 8 jüan )

Ha az ügyfélnek meg kell fizetnie a következő kiválasztási vonal után azonnal az áthelyezést olyan, hogy jobb, tájékoztatják az ügyfelet időben történő hozzáférést banki információk

A következő esetekben nem egy minőségi probléma , kérjük, nézd meg közelebbről, mielőtt egy ilyen maximalista nem fogadja el az alábbi feltételeket , kérjük, figyelmesen lövés szélén tulajdonosok elkerülése érdekében befolyásolja a vásárlási élmény , kívánok boldog vásárolni !

Egy természetes kristály, jáde termékek, Binglie , pamut , mintás , színes, fényes, különböző természeti jelenségek , minden egyes terméket nem lehet pontosan ugyanaz. Miatt anyagi kapcsolatok , baba vagy a kézzel faragott szobrok , erőfeszítéseket hatással lesz a mérete a baba 's méret, súly, ez kézzel faragott minden darab termék mérete, súlya nem teljesen következetes . Kérjük, az irányadó természetben kapott .

2 , bronz öntés a magas hőmérséklet gipsz modell készült , eltérő rendelkezés hiányában a termékeket szilárd termékek üreges , majd az alján van egy kicsi száj , benne a homok , fehér vakolat blokk , kisebb karcolások , homok lyukak hegesztett létrehozott karakterek írás nem világos , nem egyeztethető össze a leírás súly normális . Nem egy minőségi probléma .

3 , üveg, gyanta, anyag, termék színe változik egy kicsit a különböző arányú telepítés mester paletta , kitöltése, illetve a hőmérséklet , a magas hőmérséklet töltő-néha lesz buborékok, egyenetlen színű normális jelenség . Nem a tömeg tartomány .

Címkék: ajándék amore, ajándék kosarak karácsonyi ajándékok, ajándékok számviteli, Olcsó ajándék amore, Magas Minőségű, ajándék kosarak karácsonyi ajándékok, Kína ajándékok számviteli Szállítók.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 4.5kg (9.92lb.)
Csomag Méret 45cm x 30cm x 16cm (17.72in x 11.81in x 6.30in)

Írd meg véleményedet!

A gyártók, nagykereskedelmi -, vagyon -, illetve önelégült, gyanta, jade , ajándék, dísztárgyak, kézműves utánzat jade káposzta, üzleti ajándékok

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek