TOPSOURCE 7" HD Autó, kamion, a jármű GPS Navigációs mtk 800Mhz 8GB gps a navitel/espanol/uk/Európa/USA/spanyol Térkép

Új

Ft19 611

TOPSOURCE 7" HD Autó, kamion, a jármű GPS Navigációs mtk ce6.0 800Mhz 256M 8GB gps térkép a navitel/espanol/uk/Európa/USA/spanyol Térkép

"TOPSOURCE" brand a GPS, jobb minőségbiztosítási . Funkció: - A Jó Anyag a GPS, valamint A Kivitelezés, A Jó Térképeket ;Gyorsabb GPS-Jel Info . - A 7 hüvelykes Kapacitív kijelző, touch érzékeny. - Beépített DDR256M / 800MHZ / 8GB, mint az átlagos GPS sebesség kétszer olyan gyorsan. - FM kibocsátási funkció a navigációs hang, zene közvetlenül küldött, hogy az autó hangszóró. Ezzel a funkcióval a hang jobb lett, aztán hangosabban. - 3D-s navigáció, nem kell aggódnia, hogy a komplex viadukt a labirintus átkelés. Smart hang utazás emlékeztetve az utat, nem kell aggódni vezetés már az út. - Maps ingyenes frissítéseket az élet, ha van egy új térkép, meg fogjuk küldeni az e-mail . - Menü Nyelv : Orosz, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Német, Héber, Holland, Svéd, Török, Lengyel, Finn, Litván, Norvég, Szerb, Bolgár, Magyar,Észt, Indonéz, Azeri, Ukrán, Szlovák, Szlovén.

GPS navigációs Funkciók : Részletes Térképek Ingyenes frissítés A készülék érkezik, fényes 7.0" kijelző, részletes térképekkel. A élettartamra szóló ingyenes térképfrissítések, az útvonalak biztos, hogy tükrözi a leginkább up-to-date térképek, Poi-k (points of interest), valamint a navigációs információkat. Keresse Komplex Csomópontok Könnyedén GPS Navigációs van lane assist a kereszteződés nézet, amely megjeleníti a soron következő helyen használja, élénk színű nyilak jelzik a megfelelő sávba. pedig könnyedén navigálhat komplex csomópontok. További Információk első Pillantásra A készülék tartja a vezetés térkép képernyőn megjelenő minden alkalommal, valamint további információkat, úgy tűnik mellett. A részletekért, kérdezz, vagy érintse meg a képernyőt. A térkép egy kereső mező, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a címeket.

GPS Navigációs Térkép 1 vagy Térkép 2 Térképek állandó ingyenes frissítés

térkép 1

Európa Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország, Ausztria, Liechtenstein, Svájc, Andorra, Gibraltár, Portugália, Spanyolország, Izland, Norvégia, Svédország, Dánia, Finnország, Nagy-Britannia, Írország, Olaszország, San Marino Vatikán, Ciprus, Franciaország, Monaco, Málta, Lengyelország, Szlovákia, cseh Köztársaság, Magyarország, Észtország, Litvánia, Lettország, Görögország, Bulgária, Szlovénia, Horvátország, Albánia, macedónia volt Jugoszláv Köztársaság, Macedónia, Koszovó, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Moldova, Montenegró, Montenegró, Románia, Szerbia, Oroszország, Ukrajna, Törökország Észak-Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Dél-Amerika, Brazília, Peru, Kolumbia, Uruguay, Chile, Argentína, Costa Rica, Venezuela Ausztrália, Új-Zéland Közel-Keleten, Omán, Katar, Kuvait, Izrael, Szaúd-Arábia, egyesült arab EMÍRSÉGEK, Jordánia, Bahrein, Libanon, Irak Ázsia

Hong Kong, Makaó, Thaiföld, Fülöp-Szigetek, Indonézia, Szingapúr, Malajzia, Brunei, Vietnam,Kazahsztán, India

térkép 2

Oroszország, Fehéroroszország, Azerbajdzsán, Ukrajna, Kazahsztán, Üzbegisztán, Tádzsikisztán

Címkék: 7" gps navigáció, gps navigáció, gps navigációs kapacitív képernyő, Olcsó 7" gps navigáció, Magas Minőségű gps navigáció, Kína gps navigációs kapacitív képernyő Szállítók.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.85kg (1.87lb.)
Csomag Méret 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Egyéb jellemzők WIFI,FM transmitter
GPS type A jármű GPS Egységek & Berendezések
DDR 800Mhz
Márka Név TOPSOURCE
RAM 8GB
GPS Navigátor TF Kártya No
Különleges Funkciók Töltő,érintőképernyő,FM Transmitter,MP3/MP4 Lejátszók
Modell 701ANDROID
gps 3D-s GPS Navigációs
képernyő felbontás 800x480
Szín Neve A Repülőt, Vezetékes Kamera, Vezeték Nélküli Kamera
rendszer android 4.4.2
térkép Európai / Észak-Amerika Dél-Amerika / Ázsia /Közel-EAS
Képernyő LCD Típus 7 hüvelykes HD 1204*600 G + P Kapacitív képernyő

Írd meg véleményedet!

TOPSOURCE 7" HD Autó, kamion, a jármű GPS Navigációs mtk 800Mhz 8GB gps a navitel/espanol/uk/Európa/USA/spanyol Térkép

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek