2Ps/Set Fekete Gumi Golf Ütőt Balek Ujját Labdát Retriever Vegye fel Golf Képzési Támogatások Tartozékok Golf Labda Vegye fel Retriever

Új

Ft598

KAPCSOLÓDÓ TÉTELEK

ELEM adatai CÍME 2Ps/Set Fekete Gumi Golf Ütőt Balek Ujját Labdát Retriever Vegye fel Golf Képzési Támogatások Tartozékok Golf Labda Vegye fel Retriever

A TÉTEL JELLEMZŐI

100% Vadonatúj.

Illik a putter a kerek markolat.

Nem kell hajolnia, hogy a labdát a lyukba,védi a golfozó derék, térd.

Egyszerűen nyomja meg a labdát, ha bemegy a lyukba a labdát, hogy az ütő miatt balek.

Szín: Fekete.

Anyaga:MŰANYAG+Gumi.

Méret: kb.24mm*50mm* 45mm (D1*D2*W) .

A csomag tartalma 2db x Golf Labda Vegye fel Retriever

E-mail/vatera piacterén üzenet a kiemelt ügyfélszolgálatunknak.

Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze, hogy r Az Üzenetek az esetre, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket. Kérjük, e-mail minket ÚJRA.

Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.

Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.

Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.

Minden értékesítés minősül végleges.

Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.

Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.

Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.

Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Forduljon hozzánk megoldására bármikor. Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL. Kérjük, legyen magabiztos velünk.

Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

Címkék: labda retriever, golf képzés, Golf Képzési Támogatások, Olcsó labdát retriever, Magas Minőségű golf képzés, Kína golf képzési támogatások Szállítók.

Csomag Súlya 0.068kg (0.15lb.)
Csomag Méret 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
Készülék Típus sok (2 darab/tétel)
Típus Golf Labda Vegye fel Retriever
Származékos Sorozat Golf Labda Vegye fel Retriever
Modell Száma Golf Labda Vegye fel Retriever
Márka Név gohantee

Írd meg véleményedet!

2Ps/Set Fekete Gumi Golf Ütőt Balek Ujját Labdát Retriever Vegye fel Golf Képzési Támogatások Tartozékok Golf Labda Vegye fel Retriever

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek